ManşetKöşe YazılarıSpor

Tebrikler Amedspor !

Lig'in bitimine bir hafta kala şampiyonluk mücadelesi verdiği Kırmızı Grup'ta adımı TFF 1'nci lige yazdıran Amedspor’u tebrik eder, TFF 1'nci Lig'de başarılar dilerim..


Kırmızı Grup’ta ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Amedespor’un ardından gözler TFF 2’nci Lig Beyaz Gruba çevrildi.
Amedespor’un ardından TFF 1’nci Lig biletini alacak ikinci takım ligin son haftasında belli olacak.
Esenler Erokspor Antalya, temsilcimiz Vanspor ise Bura deplasmanına çıkacak.

Ligde son haftaya girilirken, özellikle Beyaz Grup’ta lider Esenler Erokspor ve Vanspor arasında nefes kesen şampiyonluk yarışı devam ediyor. İlk iki sırayı paylaşan 80 puanlı lider Esenler Erokspor ve 78 puanla ikinci sırada bulunan temsilcimiz Vanspor 35’nci haftayı galibiyetle kapattılar.

Ligde gözler son haftada deplasmanda oynanacak, Serik Belediyespor ve Bursaspor maçlarına çevrilirken, her anlamda lider Esenler Erokspor, temsilcimiz Vanspor’a nazaran son haftaya şampiyonluk yarışında daha avantajlı.

Anakara Demirspor maçına kısaca değinecek olursak;
Şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor ile ligde iddiası olmayan ligin rahat takımlarından Ankara Demirspor Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda seyirci cezası nedeniyle sessiz tribünler karşısında puan mücadelesi verdi.
Taraftarından yoksun çıkan son iç saha maçında Başkent temsilcisi Ankara Demirspor’u 6-1 yenen temsilcimiz Vanspor, elde ettiği bu farklı galibiyetle lider Esenler Erokspor’un 2 puan gerisinde şampiyonluk umudunu son haftaya taşımayı başardı.
Şampiyonluk yolunda alınan önemli bu farklı galibiyetin mutluluğunu unuttup ligin son haftasında deplasmanda oynayacağımız Bursaspor maçına odaklanmalıyız.
Bursaspor’un küme düşmüş olması kimseyi aldatmasın dikkat edilmesi gereken bir takım tamamı gençlerden oluşan çok koşan mücadele eden ligin en rahat takımlardan biri evimizde oynayacağımız sancılı bir galibiyetle ayrıldığımız Altınordu ve Ankaraspor maçlarını unutmayalım..
O yüzden rehavete kapılmadan iyi hazırlanmalıyız.
Bu yüzden önceliğimiz Bursaspor maçını kazanmak ve Esenler Erokspor’un Antalya’da puan kaybetmesini beklemek…
Olası Erokspor galibiyeti veya beraberliği temsilcimiz Vanspor’un şampiyonluk umudunu play-off’a taşıyacak..
“Umut fakirin ekmeğidir’ derler, bizlerde son haftaya umutlu bakalım ve şampiyonluk umudumuzu taze tutalım. Bu duygu ve düşüncelerle hafta sonu deplasmanda Bursaspor karşısında temsilcimiz Vanspor’a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.
Kalın sağlıcakla…
Star Van Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu