ManşetSağlık

TFF faturayı kesti!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ligin son haftasında Bursa'da oynanan müsabakada 22'nci dakikada temsilcimiz Vanspor’un sahadan çekilmesinin cezasını açıkladı!


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF ) 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Vanspor ligin son haftasında Antalya’da oynanan müsabakada lider Esenler Erokspor maçına Serik Belediyespor kulüp yönetimi U-19 takımıyla çıkma kararı almış ve bu karara tepki olarak ise temsilcimiz Vanspor, deplasmanda Bursaspor ile oynanan maçın 22’nci dakikasında sahadan çekilmişti.

Sahadan çekilen temsilcimiz Vanspor PFDK’ya sevk etmişti. TFF, Vanspor’un Bursaspor maçında sahadan çekilmesinin cezalarını da açıkladı.

TFF, Vanspor’un Bursaspor maçında sahadan çekildiği için PFDK’ya sevk etmişti. TFF, PFDK kararlarını açıklamasıyla Vanspor’un alacağı ceza da belli oldu.
İşte O Ceza;

TFF’den yapılan açıklamada; Vanspor, 04.05.2024 tarihinde oynanan Bursaspor-Vanspor başlamış müsabayı terk edilmesinden dolayı (3-0) hükmen mağlup sayılmasına ve (3) puan silme cezası ile cezalandırılmasına, ayrıca Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt’un, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 39.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.
Star Van Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu