Manşet

(DAKAF’24) Fuarı’na Başak Koleji ve Açı Kolejleri Damgasını Vurdu

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğü ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin (Van YYÜ) ev sahipliğinde düzenlenen (DAKAF'24) Doğu Anadolu Kariyer Fuarı'nda yer alan Başak ve Açı Kolejleri fuara damgasını vurdu.


Van’ın önemli eğitim kurumlarının başında gelen alanında uzman ve tecrübeli okul idarecileri ve öğretmenleri ile Van’ın eğitimine katkı sağlayan Açı ve Başak Eğitim Kurumları’nın Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin öncülüğünde ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ‘Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’nda (DAKAF’24) açmış olduğu stant öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

“BAŞAK FEN TEKNİK KOLEJİMİZDEKİ ÖĞRENCİLERİMİZİN PROJELERİNE İLGİ BÜYÜKTÜ”
Van Açı Eğitim Kurumları Kurucusu İdris Ertaş Güzel, “Van’ımızın güzel öğrencilerini hedef ve hayallerine kavuşturmak için tüm imkânlarımızla çalışmaya devam ediyoruz. Van Açı kuruluşu olan Başak Fen Teknoloji Anadolu Lisesi öğrencilerinin projelerine ilgi büyüktü. DAKAF 24’te yer aldığımız standımıza öğrencilerden yoğun ilgisi bizleri mutlu etti. Fuarı düzenleyen Van Yüzüncü yıl Üniversitesi ve diğer paydaşlara teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Star Van Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu