ManşetKöşe YazılarıSpor

Gün Vanspor’a sahip çıkma günüdür!

Van'ın havasını soluyan, Vanlıyım diyen, STK temsilcileri, iş adamları, milletvekillerimiz, siyasi parti temsilcileri, belediye başkanlarımız, spor kamuoyu, basın ve Vanspor'a gönül veren tüm taraftarlarımız gün Vanspor'a sahip çıkma günüdür.


Vanspor’un şampiyonluk mücadelesi verdiği ligin son haftasında yaşanan skandal ülkenin futbol gündemine adeta bomba gibi düştü.
“SERİK’İN U-19 TAKIMIYLA ÇIKMASI KAFALARI KARIŞTIRDI”
Sezon başından beri ortaya koyduğu omurlu mücadelesiyle şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor, hafta sonu Bursa deplasmanına çıkarken,
80 puanla Vanspor’un 2 puan önünde lider giren Esenler Erokspor ise Serik Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı.
Kritik maç öncesi Esenler Erokspor karışısına tam kadro çıkması beklenen Serik Belediyespor’un U19 takımıyla maça çıkması kafaları karıştırdı.

“VANSPOR ÜLKE GÜNDEMİNDE”
Vanspor öyle bir karar aldı ki, bu karar ülkenin futbol gündemine bomba gibi düştü. Serik Belediyespor’un Esenler Erokspor karşısına A takım kadrosu yerine U-19 takımıyla çıkmasını protesto eden Vanspor önce hareketsiz kaldı. Sonrasında ise maçın 22’nci dakikada sahadan çekildi. Vanspor kulüp başkanı Feyyat Kiyak’ın takımı sahadan çekerek, dik duruş sergilemesi taraflı tarafsız herkesin alkışını aldı. Başkan Kıyak’ın aldığı bu karar sosyal medya sayfalarında geniş yer aldı.
“VANSPOR HER PLATFORMDA DESTEK GÖRDÜ”
Ligin 38’nci haftasında yaşanan bu talihsiz olay karşısında Vanspor kulüp başkanı Feyyat Kiyak’ın bu cesur hareketi, herkes tarafından desteklendi. Kulüp başkanı Feyyat Kiyak’ın Bursa’da göstermiş olduğu dik duruş futbol tarihine geçti. Vanspor futbolun sadece saha içindeki mücadeleden ibaret olmadığını, aynı zamanda bir duruş meselesi olduğunu spor kamuoyuna hatırlattı.
Teşekkür VANSPOR
Star Van Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu