ManşetKöşe Yazıları

Puan kaybına tahammül yok

Öncelikle kıymetli Van halkının spor camiası, Vanspor yönetimi teknik heyet, futbolcu kardeşlerim ve cefakar taraftarlarımızın Mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.


’31 MAÇ 66 PUAN VE SON 5 MAÇ’
TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor 33 haftalık lig maratonunu oynadığı 31 maçta elde ettiği 20 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 yenilgiyle topladığı 66 puanla averajla 3’ncü sırada yer alıyor. Şampiyonluk yolunda peş peşe 5 maça çıkacak olan temsilcimiz Vanspor Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda Altınordu’yu konuk edeceğiz.

Başlıkta da belirttiğim gibi;
‘PUAN KAYBINA TAMMÜL YOK’
Lig’in boyu kısaldı. Bu hafta itibariyle telafisi olmayan maçlar başlıyor..
Temsilcimiz Vanspor teknik direktör Ümit Bozkurt yönetiminde
Pazar günü bu sezonun en kritik maçlarından birine çıkacağız.
Zirve yarışı verdiğimiz rakiplerimizden lider Erokspor’un puan kaybettiği haftalarda ne yazık ki, biz bunu fırsata çeviremedik. Bugün de dile getiriyoruz. Kalan 4 haftalık zorlu lig maratonunda henüz bişey bitmiş değil, Esenler Erokspor’un Buca deplasmanını göz önünde bulundurarak, o maçta yaşanacak puan kaybı bizm icin altın fırsat olacağını belirtmek isterim. Yalnız bizim önceliğimiz kaln 5 maçımızı kayıpsız geçirmek ve rakiplerimizin puan kaybetmesini beklemek olacak.
Bir maç eksiğiyle Erokspor’un sadece iki puan gerisindeyiz.
Kalan maçlarımıza baktığımızda Play-off iddiası olan Ankaraspor haricindeki ligde hedefi olmayan ama dikkat edilmesi gereken çok kritik 5 final maç bizi bekliyor. Bunlardan ilki İzmir’in köklü kulüplerinden Altınordu olacak. Altınordu ligin rahat takımlarından genç mücadeleci ve koşan bir takım kesinlikle hafife almamak ve 90 dakika üst düzey mücadele etmeniz gereken karşılaşma olacak. Artık puan kaybına tahammül yok.
Kalan 5 maçta tek hedefimiz 15 puan çıkarıp, lider Erokspor’un puan kaybını beklemek.Yönetim, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimiz bunun bilincinde olmalı.
Hep diyoruz birlik olursak başarı gelir diye. Bugün Birlik zamanı diyorum. Kulüp başkanını severiz sevmeyiz o ayrı konu ama bugün o gün değil, kavgamızı, küskünlüğümüzü sezon sonuna bırakalım. Bugün itibariyle birlik olmalıyız. Şampiyonluk yolunda el birliğiyle Vanspor’un yanında olalım.
Burda futbolcu kardeşlerimize bir çağrım;
Prim veya alacaklarınız her neyse mutlaka verilecektir. Kimsenin alacağı kalmaz. Bu takımı sizler buraya kadar getirdiniz bundan sonra da sizlerin ayağında biz size güveniyoruz.
Pazar günü Altınordu galibiyetle hep birlikte çifte bayram sevincini Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda taraftarımızla hep birlikte yaşayalım.
Bu duygu ve düşüncelerle temsilcimiz Vanspor’a yürekten başarılar diliyorum.
Kalın sağlıcakla..
Star Van Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu