ManşetSpor

Genç Stoper Muhammed Ömer Uzunköprü futboluyla göz dolduruyor

Bölgesel Amatör Lig 9'ncu Grup'ta mücadele eden Yeşil Vartospor forması giyen genç yetenek, Muhammed Ömer Uzunköprü ortaya koyduğu performansla göz kamaştırıyor.


Futbola Yüksekova Belediyespor alt yapısında futbola başlayan, genç stoper Muhammed Ömer Uzunköprü, sırasıyla Vanspor U19,
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, U19, Siirt Kurtalanspor ve son olarak, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Yeşil Vartospor formasını başarıyla taşıyan, genç stoper Uzunköprü, BAL Lig takımlarında 19 maç, 1 gol, Altyapı takımlarında ise 40 maça çıktı.
BAL ligi takımlarından Yeşil Vartospor’da geçen sezon şampiyonluk kadrosunda da forma giyen ve bu sezon ise başarılı bir sezon geçiren genç stoper ligin 10’ncu haftasında Van’da oynanan karşılaşmada ortaya koyduğu futbolla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

1.90 boyuyla sol ayaklı olan fakat her iki ayağını da iyi kullanan ve sol stoper, sağ stoper, sol bek ve ön libero oynayan tecrübeli futbolcu ortaya koyduğu futbolla şimdiden adımdan söz ettirmeyi başardı.

Gelecek için umut veren Muhammed Ömer Uzunköprü, savunmada stoper pozisyonunda oynuyor. BAl liginde ortaya koyduğu mücadeleci futbolu ile şimdiden bir çok takımın transfer listesinde yerini aldı.
Star Van Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu