ManşetSpor

Küme düşen takımlar TFF’ye baskı yapıyor..!

Türkiye Futbol Federasyonu Temmuz ayında yapacağı seçim dolayısıyla küme düşen kulüplerin radarına girdi.


Büyütmek için resme tıklayın
Türkiye Futbol Federasyonu Temmuz ayında seçime gidiyor. Bu seçim dolayasıyla toplanan imzalarda 13 kulüp noter eşliğinde imzalarını geri çekerken bu kulüplerin birçoğunun küme düşen takımların delegeleri olduğu öğrenildi.
TFF 2. Lig Beyaz Grupta Zonguldak Kömürspor, Kırşehirspor, Bursaspor ve Adıyamanspor, kırmızı grupta ise Ankara Etimesgut Belediyespor, Düzcespor, Denizlispor ve Uşakspor küme düştü. Bu kulüplerin 7 tanesi il takımı olurken bir tek Ankara Etimesgut Belediyespor, kulübü Ankara ilinin ilçe takımı…
TFF 3. Lig de ise 1. grupta Gümüşhanespor, Malatya Erguvanspor, Tarsus İdmanyurdu, 2. grupta Hacettepe Eynesil Belediyespor, Sapancaspor, 3. grupta Darıca Gençlerbirliği, Akhisarspor ve Sivas Dört Eylül Belediyespor küme düşen takımlar oldu.
Toplam 20 takımın birçoğu Türkiye Futbol Federasyonuna küme düşmenin kalkması için baskıda bulunuyor. Kulüplerin TFF’ye büyük baskı yaptığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bu baskının nasıl sonuçlanacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.
Kaynak Günaydın Düzce
Star Van Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu